Festivāla programma:

‘Fonofest’ pirmā diena 

'Fonofest’ otrā diena

Biļetes iespējams iegādāties biļešu servisa kasēs, biļešu cena – 15 lati.

"Fonofest" organizatori, vadoties pēc astoņu gadu laikā uzkrātās pieredzes, sniedz pāris vērtīgus padomus, lai došanās uz festivālu un atrašanās tur sagādātu vien patīkamus brīžus.

"Ārkārtīgi svarīgi ir kritiski izvērtēt līdzi ņemamo mantu sarakstu - jo mazāk, jo labāk! Aicinām mājās atstāt visas vērtīgās, taču festivālā ne pārāk praktiskās lietas, piemēram, portatīvos datorus, rotaslietas, kā arī mūzikas atskaņotājus, muzikālo noformējumu atstājot grupu un dīdžeju pārziņā. Nepieciešamība varētu rasties pēc kāda rezerves apģērba gabala, lai var aktīvi iesaistīties sportiskajās aktivitātēs, kā arī kaut kas piemērots, ja nomāc vēlme pēc peldes tuvējā ezerā Āraišos," vēsta organizatori.

Transports: Uplandi atrodas ļoti pieejamā vietā, aptuveni piecus kilometrus no Cēsīm. Autobusa pietura Betes (kurā visbiežāk šoferi apstājas pēc īpaša uzaicinājuma) atrodas blakus festivāla teritorijai. Tuvākā vilciena pietura ir Āraiši, kas atrodas aptuveni divu kilometru attālumā. Autostāvvieta tāpat kā telšu pilsētiņa ir iekļauta festivāla biļete cenā.

Kaut arī festivālā uz vietas būs iespējams uzlādēt mobilo tālruni, to organizatori iesaka izdarīt īsi pirms došanās ceļā.