Foto: DELFI
Piektdienas vakarā sākās un sestdien turpinājās Jomas ielas svētki Jūrmalā.

Sestdien, 7.jūlijā, svētki jau tradicionāli notika visā Jomas ielas garumā uz četrām skatuvēm. Pie Lielās skatuves Majoru stāvlaukumā bija motocikli, kujri vēlāk devās parādes braucienā pa Jomas ielu. Uz lielās skatuves koncertu sniedza populāri mūziķi un grupas "Astro'n'out", "Otra puse", "Dzelzs vilks", "The Sound Poets", "Triānas parks", Roberts Gobziņš, Linga un Ufo, bet no plkst. 22.00 līdz diviem naktī par līksmu ballēšanos gādās DJ Artis Volfs, kā arī pusnaktī uz skatuves sagaidīsim Ingu Pētersonu. Tāpat koncerta starplaikos svētku dalībniekus priecē BBD custom Bike show un dažādi konkursi.

Ģimenes ar bērniem, paši mazākie jūrmalnieki un pilsētas viesi jauki varēja pavadīt laiku Horna dārzā pie Jūrmalas Kultūras centra, kur bērnu skatuve piedāvāja krāšņu un piesātinātu programmu, visas dienas garumā. Horna dārzā varēja priecāties par bērnu popgrupu "Dzeguzīte", Jūrmalas leļļu teātra studijas uzvedumu "Pikniks kurmja bēniņos. Reiz bija…", bērnu grupu "Podziņas", BG deju studiju un Jūrmalas Deju centra priekšnesumiem, Latvijas leļļu teātra uzvedumu "Jūties droši" un stepa deju meistarklasi.

Jomas ielā pie viesnīcas "Hotel Jurmala Spa" atradās pūtēju orķestru skatuve, kur par svētku dalībnieku noskaņu rūpējās Rīgas Tehniskās universitātes studentu pūtēju orķestris "SPO". Savukārt Jomas ielā uz pūtēju orķestra skatuves pie Kaudzīšu ielas muzicēja pūtēju orķestris "Jūrmala".


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!