Festivālā darbojās "Cēsu alus" skatuve, "Fantasy Garden" skatuve, Alternatīvā skatuve, "Teātra bāra" skatuve, "Shark Energy" deju telts, "Nabaklab" telts, bet festivāla galvenā skatuve šogad ieguvusi "OKartes" Pludmales skatuves vārdu.

Pēdējā dienā uz festivāla galvenās skatuves koncerti sākās ar Lielbritānijas grupas "Sarah de Warren" uzstāšanos. Tāpat uz šīs skatuves uzstājās grupa "Jumprava", "Epordwerk" no Igaunijas, "H-Blockx" no Vācijas, "The Big Pink" no Lielbritānijas, "Far East Movement" no ASV un dīdžejs "2 DJs 2 Drummers".

Uz "Cēsu alus" skatuves uzstājās "Pyro Trees", "Auļi", "Colours Of Bubbles" no Lietuvas, "Nasty Smile", "Dzeltenie pastnieki", "Ewert and The Two Dragons" no Igaunijas, "The Briefing", Iiris no Igaunijas, "Clock Opera" no Lielbritānijas un pašmāju grupa "Pienvedēja piedzīvojumi". Uz "Fantasy Garden" skatuves kāpa Elizabete Balčus, "Sus Dungo", Anete, britu folkmūzikas pārstāvis Niks Pārkers, lietuviešu un norvēģu grupa "Rasabasa", "Starmetis", "Sibyl Vane" no Igaunijas, zviedru grupa "People of K" un "Hellsongs", kā arī itāļu avangardisti "Japanese Gum".

Alternatīvā skatuve uzņēma grupu "Attitude" no Lietuvas, "The Happy Endings" no Austrālijas, "STandART", "Galaxy Bosons", Skutelis, "Kiss of The Dolls", "HMP?", "Rebel Riot", "Vic Anselmo", "The Factor" un "Double Faced Eels". "Shark Energy" deju teltī par mūziku rūpējās "Tee-Ex", "Electicano", "Emma" no Lietuvas, "The Japanese Popstars" no Lielbritānijas, Kaspars Kondrats, Daniels Mariaš un Artis, bet "Nabaklab" teltī muzicēja apvienība "Double Blast Heroes", "Kaktiņš un Stūrītis", dīdžejs "Monsta", "Lady Krii" un dīdžejs "TNN".

Savukārt uz "Teātra bāra" skatuves klausītājus priecēja teātris "Pasaka par Diegabiksi", kam sekoja izrāde "Vectēva Vasarsvētki. Priekšspēle.". Uz šīs skatuves uzstājās arī "Pirmais kurss", "Ca'mel", teātris "Vectēva Vasarsvētki. Grand Finale", "Burziņš grimētavā", "Gapoljeri", "7 dēli" un dīdžejs Ģirts Šolis.