Aizvadītās nedēļas izskaņā meitene savus sekotājus Twitter mikrobloga vietnē informēja, ka viņa dodas uz Siguldu, lai tur "ķertu adrenalīnu", bet pēc vairākām stundām Aisha palepojās ar saviem sasniegumiem.

"Es esmu maaaalaaaaciiiiissss! 57,7 kilometri stundā ar skeletonu. Esmu pilna ar adrenalīnu," vīteroja dziedātāja un atklāja, ka viņas skolotājs skeletona braukšanā bijis viens no labākajiem pašmāju skeletonistiem - olimpiskais vicečempions Martins Dukurs.

Pēc sava emocijām piesātinātā brauciena Aisha bildīti no skeletona nobrauciena ievietojusi arī savā Facebook profilā, kur desmitiem viņas draugu izteikuši apbrīnu meitenes drosmei, bet pati dziedātāja uz jautājumu, vai viņai nav bijis bail, atbildējusi, ka bailes aizmirsās un pazuda uz emociju fona, ko viņa izjutusi, traucoties lejā.

Aisha nekad nav slēpusi, ka viņai patīk aktīvs dzīvesveids - intervijās meitene stāstījusi, ka viņai patīk braukt ar motociklu, tāpat viņa izmēģinājusi lēkšanu ar gumiju, ziemā viņa aktīvi nodarbojas ar slidošanu, slēpošanu un citiem ziemas priekiem, bet šovasar viņa apguvusi vairākas jaunas ūdens nodarbes.