Sastāvdaļas:

  • 1 ananāss
  • 2 ēd.k. sviesta
  • 2 ēd.k. medus
  • 2 ēd.k. brūnā cukura
  • 1 buntīte piparmētru
  • 200 g Kamambēras siera
  • 1 apelsīna sula
  • 75 ml ruma

Pagatavošana:

  1. Ananāsu nomizo, sagriez ripiņās un izņem serdi.
  2. Sajauc sviestu, medu, brūno cukuru, apelsīnu sulu, rumu un savāri, līdz veidojas bieza masa.
  3. Ananāsu no abām pusēm apsmērē. Uz grila restēm liec foliju, pa virsu - ananāsa gabalus un grilē pa 2 minūtēm no katras puses.
  4. Pirms grilēšanas beigām uz katra gabaliņa uzliec Kamambēras siera šķēlīti, ļauj, lai izkūst, un pasniedz ar piparmētru lapām.
Labu apetīti!