Sastāvdaļas:
- 1 ananāss
- 2 ēd.k. sviesta
- 2 ēd.k. medus
- 2 ēd.k. brūnā cukura
- 1 buntīte piparmētru
- 200 g Kamambēras siera
- 1 apelsīna sula
- 75 ml ruma
Pagatavošana:
- Ananāsu nomizo, sagriez ripiņās un izņem serdi.
- Sajauc sviestu, medu, brūno cukuru, apelsīnu sulu, rumu un savāri, līdz veidojas bieza masa.
- Ananāsu no abām pusēm apsmērē. Uz grila restēm liec foliju, pa virsu - ananāsa gabalus un grilē pa 2 minūtēm no katras puses.
- Pirms grilēšanas beigām uz katra gabaliņa uzliec Kamambēras siera šķēlīti, ļauj, lai izkūst, un pasniedz ar piparmētru lapām.