Sastāvdaļas:

  • 440 g teļa gaļas filejas (2 filejas)
  • 75 g "BBQ herbs" marinādes
  • 10 timiāna zariņi

Pagatavošana:

  1. Maisiņā vai bļodā liec teļa filejas, pielej marinādi, pievieno timiānu un ķiplokus. Liec marinēties vismaz 1 h vai labāk - vairākas.
  2. Sakarsē grilu un liec uz restēm gaļu. Grilē no visām pusēm, līdz gatava, bet iekšā vēl viegli viegli sarkanīga, kādas 5-10 minūtes, atkarīgs no tā, cik karsts ir grils.
  3. Noņem fileju no grila, ļauj pastāvēt 5 minūtes un tad sagriez plānās šķēlītēs, ko kārto uz kinoa salātiem.

Vēl citas receptes gardiem un izmēģināšanas vērtiem ēdieniem, kā arī padomi un gardēžu ceļojumu apraksti - portālā ČetrasSezonas.lv