1. Reizēm patīkami būt "lūriķim"
Varbūt, ka filmās redzētie kadri tev jau ir sagādājuši ne vienu vien sajūsmas un smieklu šalti, bet nekas nelīdzinās "dzīvam" priekšnesumam... šī būs tava iespēja aiziet un apskatīties uz Čipendeiliem vai citiem jaukiem un profesionāliem puišiem! Vecmeitu ballīte varētu būt lielisks iegansts, lai beidzot apmierinātu savu ziņkārību. Turklāt, vēlāk pavisam nevainīgi varēsi sacīt: "Es jau nemaz negribēju tur doties, bet mani piespieda!"

2. Pamatīga jautrības deva tiks arī tavām draudzenēm
Tavām draudzenēm būs dota iespēja likt lietā izdomu, lai radītu tev īpašo vecmeitas tērpu, ar ko pasākuma dienā priecēt visus garāmgājējus un piedalīties atraktīvās izdarībās - nenoliedzami draudzenes atplauks smaidā ikreiz, kad uzlūkos tevi, t.i., pingvīna kostīmā tērptu gaviļnieci, kas tūļīgi ļepato pa pilsētas ielām.

3. Nebēdnība nebēdnības galā
Tāpat kā bērnībā arī šajā vakarā būs ļauts, aizmirstot par visām stingrajām uzvedības normām, vērsties pie pavisam nepazīstamiem cilvēkiem, lai veiksmīgi izpildītu draudzeņu sadomātos uzdevumus. Ļaujies šim pasākumam... un, lai kādas ziepes šajā vakarā tu arī nenovārītu, zini, pēc pāris dienām tev taču tik un tā būs cits uzvārds!

4. Lieliska terapija pret stresu
Pirms gaidāmās kāzu dienas un nozīmīgā "jāvārda" teikšanas, vecmeitu ballīte būs lielisks relaksējošs līdzeklis, kas palīdzēs aizmirst par jebkuriem kreņķiem un kārtīgi atpūsties sev vistuvāko draudzeņu lokā.

5. Nebeidzama atpūta
Atšķirībā no pirmskāzu laika, kad esi skrējusi, organizējusi un meklējusi visu vislabāko, piemērotāko un tīkamāko, šis vakars piederēs vienīgi tev. Tu viennozīmīgi būsi pasākuma karaliene, kurai pašai nav jārūpējas un jāuztraucas ne par ko - par visu būs padomājušas draudzenes... izbaudi!

6. Latvieši - dziedātāju tauta... nu, tad dziedāsim!
Visu, kas uz sirds un vienkārši mīļas un tuvas dziesmas, šajā vakarā draudzeņu lokā varēsi izdziedāt karaokē - prieks būs gan pašām, gan klausītājiem! Ja esat pārliecinātas par savām dziedāšanas prasmēm, variet pievienoties kādam ielu muzikantam Vecrīgas ielās un pie viena palīdzēt viņam sapelnīt naudiņu cepurē.

7. Vēl reizi izbaudīt "jaunkundzes" statusu
Jau pavisam drīz tu būsi "kundze", tāpēc ķer vēl mirkli un izbaudi uzrunu "jaunkundzīt!" jeb "meitenīt!" kādā sabiedriskā vietā, tas taču ir tik forši!

8. "Izvelc" no mājas savas draudzenes
Vairākas tavas draudzenes droši vien ir jau precējušās, iespējams jau kļuvušas par māmiņām. Pateicoties šai vecmeitas ballītei, tu viņām sniegsi iespēju pavadīt vakaru ārpus mājas senu un mīļu draudzeņu kompānijā, turklāt šis būs vakars, kura vienīgais moto un nosacījums varētu būt: "nopietnību mēs atstājam mājās!"

9. Vecmeitas gods... tas tiek aizvadīts ar smiekliem
Vienkārši ļaujieties jautrībai un smiekliem šajā vakarā un viss izdosies, paliks vien gaišas atmiņas!