Latviešu uzņēmuma līdz šim ievērojamākais un pamanāmākais pasūtījumu apskatāms Rīgas Biržas ēkā, kur kokgriezumu restaurāciju veikusi SIA "Dekoru Fabrika" profesionālā komanda. Kā noprotams šis nav vienīgais uzņēmuma panākums un lepnums. Piemēram, koka dekoru "Aroma Tree" un koka skrejritenis "Duksis" ir izvirzīti konkursam "Eksporta un inovācijas balva 2012" kategorijā - "Inovatīvākais produkts" un "Rūpnieciskais dizains".

"Aroma Tree" ir vien nedaudz apstrādāta koka ripiņa, kas iesmaržināta ar aromātisku eļļu un rotāta ar smalku gravējumu. Savukārt koka skrejritenis "Duksis" var lepoties ne tikai ar spožu dizainu, bet arī ar funkcionalitāti - tas ir īpaši piemērots bērniem vecumā no pusotra līdz četriem gadiem fiziskās aktivitātes veicināšanai, koordinācijas un muskuļu stiprināšanai.

"Aroma Tree" dizains ir jau novērtēts dizaina konkursā "Labākais iepakojums Latvijā 2011", ieņemot pirmo vietu nominācijā "Tirdzniecības iepakojums nepārtikas precēm".

Patlaban "Dekoru Fabrika" strādā galvenokārt vietējā tirgū, bet ar sadarbības partneru starpniecību uzņēmuma produkcija pārstāvēta arī Vācijā un Skandināvijas valstīs. Lai palielinātu apgrozījumu, uzņēmuma nākotnes plānos ietilpst atpazīstamības veicināšana gan vietējā, gan eksporta tirgū, un "Eksporta un inovācijas balva" ir viens no soļiem šajā virzienā.

Raksts tapis sadarbībā ar LIAA meistarklasi biznesā.