Deviņdesmito gadu sākumā Vītolbergu ģimene mantoja māju Ventavā. Andis un Vita toreiz vēl abi bija pilsētnieki, bet valstī darījās lielie juku laiki. Īstas skaidrības, ar kādiem darbiem vērts nodarboties, nebija. Iegādājās slaucamo govju fermu ar visām govīm un sāka nodarboties ar piena ražošanu. Gāja kā pa celmiem - nenormāli augstās prasības no valdības puses un zemas piena realizācijas cenas, nekādas lielās perspektīvas nesolīja. Kredītus neņēma, visu nopelnīto ieguldīja fermā. Daļu lietotu iekārtu izdevās par lētu naudu nopirkt no ārzemju fermeriem, pārējo kombinēja uz vietas.

Šodien "Muižgaļu" ferma ir pilnīgi automatizēta, dators kontrolē gan katras govs barošanu, gan izslaukumu. Pirms trīs gadiem bija skaidrs - ar piena pārdošanu izdzīvot nevarēs. Radās doma par siera ražošanu. Sameklēja kādu atzītu siera ražotāju Holandē. Aizbrauca apskatīties, kā tas viss notiek. Holandietis laipni dalījās pieredzē, izstāstīja, parādīja un vēl pāris receptes iedeva. Risks bija liels, tad iegādājās atkal lietotu siera ražošanas iekārtu un sāka darboties.

Šo trīs gadu laikā izveidotas un tiek ražotas sešas dažādas puscietā siera šķirnes. Siers tiek ražots no tikko slaukta piena, un tā gatavošanā netiek izmantotas E-vielas, stabilizatori, garšas pastiprinātāji, arī siera pārklājums ir dabīgs un ēdams.

Saimniecībā strādā vēl divi ģimenes locekļi - Anda vecākais dēls Gints atbild par fermu un govīm, meita Guna palīdz tēvam siera gatavošanas procesā un atbild par tīrību un kārtību, sieva Vita atbild par saimniecības finansēm un ar tām saistīto dokumentāciju, jaunākais dēls Jānis pašlaik mācās par pārtikas tehnologu, bet pats Andis ir galvenais siera meistars.

Kad tiek jautāts par tuvākajiem plāniem, Andis atbild: "Šodien pieprasījums pēc siera ir lielāks par mūsu iespējām, bet paplašināt ražošanu pašlaik nevaram, galvenais - jānotur siera kvalitāte. Tā gatavošanas process ir ilgs. Mazākais siera rituļa nogatavināšanas laiks ir 60 dienas, katru dienu to vajag uzraudzīt, pagriezt uz otriem sāniem. Jaunākais dēls Jānis beigs studijas, tad varbūt radīsies citas idejas, kā attīstīt ražotni."