Valmieras svētku laikā, piektdien, 4.jūlijā, no plkst.17.00 līdz 20.00, kā arī sestdien, 5.jūlijā, no plkst.10.00 līdz 16.00 darbosies "bērnu pilsētiņa", piedāvājot aizraujošas atrakcijas un piedzīvojumus bērniem, jauniešiem un ģimenēm, informē svētku rīkotāji.

Laukumā starp Valmieras Kultūras centru un t/c "Valleta" svētku apmeklētāji varēs pārbaudīt savu izveicību atrakcijā "Džerija pusdienas", kur dalībniekam būs jāvada lode cauri šķēršļu ceļam. Varēs piedalīties arī atrakcijā "Spaidermena metiens" - mērķī jāraida tiesnešu dotās lingas.

Dalībnieki varēs arī veikt distanci "Vistu laiks" un ar lielu koka āmuru raidīt pildbumbu cauri vārtiem, kā arī demonstrēt savas makšķerēšanas prasmes atrakcijās "Donalda Daka zvejas diena" vai "Gārfilds makšķerē".

Ikviens tāpat būs aicināts piedalīties aktivitātē "Vinnija pūka pusdienas". Sacensības notiks pāros - vienam no dalībniekiem būs jāsēž ratos un jādod norādes, bet tikmēr otram - ar aizsietām acīm uzmanīgi jāklausās un jāstumj ratus.

Valmieras svētkos būs izveidota arī "Ideju siena", uz kuras ikviens atrakciju dalībnieks varēs uzrakstīt savas labās domas vai novēlējumu pilsētai un tās iedzīvotājiem.

Pasākumu organizē aktīvā tūrisma centrs "Eži".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!