"Kids On Bridges" raksturo pozitīvi, viegli, elektroniski ritmi un vokāls, kas kopā veido nedaudz dīvainu, bet baudāmu mūziku. Grupai raksturīgo roka un sintīpopa stilu sajaukumu nereti pielīdzina "Daft Punk", "New Order" un "Justice" daiļradei, kas, kā atzīst "Kids On Bridges" mūziķi, arī ir galvenais ietekmes avots. Grupas dibinātājs ir mūziķis Kristians Brags (Christian Bragg).

Kā vēsta pasākuma organizatori, kopā ar elektroniskās mūzikas leģendu OMD grupa pavisam nesen piedalījās kluba "Eric's" atklāšanā, Liverpūlē, kā arī bija ielūgti kā īpašie viesi vienā no slavenākajiem mūzikas klubiem "Tipitina" Ņūorleānā.

Dalību pasākumā arī ir apstiprinājusi pašmāju grupa "PeR" un elektroniskās mūzikas projekts "Riga Metro", kā arī radio "Naba" raidījuma "Rasols" dīdžeji Arno un Bombey.

Vēl mūzikas un mākslas pusnakts "Jūrziņš 4" ietvaros rādīs jaunākās filmas no latviešu īsfilmu repertuāra, daudzsološas mākslinieces zīmēs portretus, nama foajē rēgosies Kristīnes Lasmanes āda jeb "Enerģētiskā čaula".

"Enerģētiskā čaula" ir Kristīnes Lasmanes āda jeb izklājums, kas atbilst mākslinieces reāliem izmēriem un kas radīts, lai noskaidrotu, cik daudz vietas aizņem cilvēks izklātā veidā. Čaulu veido visas ķermeni raksturojošas detaļas; daļu no tām (muguru, pakausi un dibenu) palīdzējis izgatavot Kristīnes vīrs. Apskatīt "Enerģētisko čaulu" telpiskā veidolā uzskatāma par unikālu iespēju, jo drīzumā māksliniece to plānojusi saplacināt un transformēt divdimensionālā mākslas darbā.

Kino cienītāji varēs noskatīties Nacionālā filmu festivāla "Lielais Kristaps" pašmāju autoru labāko īsfilmu programmu, kurā iekļautas tādas filmas kā "Logs"- mistisks trilleris ar skaistiem meliem, "Gūtenmorgens un trešā acs", kurā varonis dodas psihodēliskā ceļojumā, lai atvērtu trešo aci, un Ilzes Kungas melodramatiski ironiskā filmu "Gaismas zīmes". Tāpat tiks izrādītas tādas filmas kā "Aiz žoga un Aptumsums".

Mākslinieces, Latvijas Mākslas akadēmijas Grafikas nodaļas studentes Anastasija Morozova un Kristiāna Laizāne apmeklētājus dokumentēs zīmētos portretos. Bet spiedogu darbnīcā būs iespēja taisīt mākslu, maisot ar karoti.

Biļetes - "Jūras vārti" kasēs un visās "Biļešu serviss" tirdzniecības vietās.